2012 m. kovo 23 d., penktadienis

Dešrelės trapioje tešloje





Užkandžių paįvairinimui vaikams darau dešreles tešloje. Dukra mėgsta tokias,,bandeles" įsidėti į mokykla užkandžiui ar šiaip - tinka vietoj mums įprasto sumuštinio. Vyras labai mėgsta šias dešreles vakare su kefyru :)

Produktai:

0.5 kg dešrelių, tokiu kokias mėgstate. Rekomenduoju aukščiausios rūšies.
Pakuotė šaldytos sluoksniuotos be mielės tešlos.

Gaminimas:


Šaldytą tešlą reikėtų išsimti anksčiau, kad ji taptų nebešaldyta. Dešreles susipjaustau per pusę, viena karta per puse išilgai, kita karta padalinu tas puses per pusę. Su voleliu išlyginu  bemielę sluoksniuotą tešlą, supjaustau maždaug, kas 1 cm, tada imu dešreles ir jas apvynioju su ta tešla.

Sudėtas į riebalais pateptą skardą dešreles pašauname į 180-200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 15 min, kol gražiai apskrunda.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą